Tekniker med lång erfarenhet

Service Electra AB etablerades 1975 och har sedan dess erbjudit både företag och privatpersoner service och installation.

Om oss

Service Electra AB etablerades 1975 och har sedan dess erbjudit både företag och privatpersoner service och installation. Sedan 2007 har Lotta och Linus Rantzén drivit familjebolaget och 2014 flyttade vi till nya servicelokal i Köpingebro på Vigavägen 4. Idag har vi flera erfarna servicetekniker, med bred kompetens och många års erfarenhet inom branschen. Kunden har alltid varit i fokus och målet är att ha ett gott och långt samarbete. Utöver våra tekniker har vi i vår personal som hanterar ordrar, försäljning och konsultation inom service och installation. ​

Vårt affärsområde är främst koncentrerat till garanti och eftergarantiservice av vitvaror, storkök och kommersiell kyla samt försäljning och installation av värmepumpar. ​

Samarbets­­partners

Service Electra AB är delägare i Garantgruppen AB som är Sveriges största privatägda servicekedja och som utför garantiservice på många stora och välkända varumärken inom vårt affärsområde.

Andra samarbetspartner till oss är bland annat IKEA/Whirlpool, Elon, Elkedjan, Elgiganten, Mediamarkt och Siba m.fl.

Certifiering och behörigheter

Service-Electra AB är företagscertifierat för att få arbeta med kyla, värmepumpar samt utföra årliga kontroller enligt Incert:s krav med certifieringsnummer C1330.

Givetvis innehar även våra kyltekniker Incert:s personliga kylcertifikat enligt gällande regler och lagstiftning på området.

Service Electra AB är även ackrediterat för tryckprovning enligt Swedac:s föreskrifter med certifieringsnummer 5884.

Miljö och kvalitetsarbete utföres enligt FR2000.

Ansvarsförsäkring i LF S60-00592902-1.

Certifiering Incert
Ackreditering Swedac
FR2000

Om rutavdrag

När du anlitar ett företag för rutarbete kan du få skattereduktion, så kallat rutavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rutavdrag. Företaget får dra av högst 50 procent av arbetskostnaden på fakturan.

Material och övriga kostnader, såsom resekostnader, i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rutavdrag åt dig.