Våra tjänster

Vi har produkter inom många kategorier och vi arbetar både mot företag och konsument. Läs om våra tjänster nedan eller kontakta oss om du har frågor!

Vi både servar och installerar proffs- och konsumentprodukter.

Installation, service, reparation och försäljning.

Installation, service och försäljning.

Service och försäljning.

Installation, service och reparation
av produkter för storkök.

Lång erfarenhet och nöjda kunder

Luft­värme­pumpar

Service-Electra AB säljer, servar och installerar luft-luftvärmepumpar och AC sedan 25 år tillbaka. Våra tekniker är kända för kvalitét, noggrannhet och proffsiga installationer där kundens önskemål sätts i fokus. Vi utför auktoriserad garantiservice och försäljning för flera leverantörer. Efter garantitiden reparerar vi alla märken. För prisuppgifter, kontakta oss gärna! Vi säljer hela luftvärmepump-paket med installation men även separat installation.

En luftvärmepump består av två enheter, en för installation utomhus och en för installation inomhus. När utomhusdelen jobbar samlar den in värmeenergi ur utomhusluften, och sen skickar den vidare energin till inomhusdelen. Den i sin tur distribuerar ut energin inomhus till en temperatur som du har bestämt.

En luftvärmepump består av två enheter, en för installation utomhus och en för installation inomhus. När utomhusdelen jobbar samlar den in värmeenergi ur utomhusluften, och sen skickar den vidare energin till inomhusdelen. Den i sin tur distribuerar ut energin inomhus till en temperatur som du har bestämt.

Vi utför funktionsservice med rengöring och uppmätning av anläggningen till fasta priser. För att kunna säkerställa livslängden och bibehålla maxeffekten på din värmepump rekommenderar vi djupgående rengöring och effektkontroll av oss vart tredje år.

Fastighets­tvätt­stugor

Hos oss på Service-Electra trivs både kommunal verksamhet, fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med tvättstugor som kunder. Vi engagerar oss med glädje i både reparationer och service av utrustningen i er tvättstuga samt försäljning och nyinstallation av ny utrustning vid behov. Med vår mångåriga erfarenhet tar vi oss an de flesta märkena på marknaden.

Vi finns vid er sida hela vägen från nykläckt idé till praktisk verklighet.

Klicka här för att kontakta oss om du har problem eller frågor och funderingar så hjälper vi dig gärna vidare.

Vitvaror

Vi både servar och installerar proffs- och konsumentprodukter. Vi har en bred kunskap om vitvaror, hör gärna av er om ni har frågor. Vårt huvudfokus är att reparera vitvaror, men vi säljer även från flera olika tillverkare. Vi utför naturligtvis även installationer.

Storkök

Vi säljer, reparerar, servar och installerar produkter som tillhör storkök som exempelvis kyl och frysanläggningar. Vi har många års erfarenhet av att hantera denna typen av produkter. Tveka inte på att höra av er om ni vill boka service, råd eller få en offert på en maskin som ni behöver.

Service

Vi både reparerar och servar vitvaror, värmepumpar, storköksprodukter mm. Tillsammans har vi över ett sekel med erfarenhet och vi löser de flest utmaningar. Tveka inte på att höra av er eller skick in en felanmälan så hittar vi en tid för att kolla på din produkt.

Portabel air condition

Flexibilitet med en portabel AC! Varmt i vardasgrummet eller arbetsrummet dagtid och i sovrummet nattetid? Då är det en portabel AC du ska satsa på, så du kan flytta med luftkonditioneringen till det rum där den behövs mest.